Ledige stillinger

SEKRETARIATSLEDER SØGES TIL MUSIK & UNGDOM

Banker dit hjerte for børn og unge i musik, kunst og kultur? Og kan du se dig selv i en ledende og administrativ profil både indadtil og udadtil? Så er du måske den sekretariatsleder, vi søger.

Musik & Ungdoms sekretariatsleder skal arbejde for at styrke børn og unges liv med sang og musik. Som sekretariatsleder får du det overordnede ansvar for at tegne og styrke organisationens profil og position i musiklivet, styre det lille sekretariat, koordinere og formidle vores aktiviteter og projekter, samt være sekretær og sparringspartner for den frivillige bestyrelse.

Til daglig står du for driften af sekretariatet, har ansvar for personale, kommunikation og økonomi koordineret med bestyrelsen. Musik & Ungdom er under forandring, denne proces skal den nye sekretariatsleder føre videre, samtidig med at den daglige drift af både projekter og sekretariat skal varetages. Sekretariatslederen har derfor en bred portefølje af opgaver:

Dine opgaver vil blandt andet indebære:
– Organisationsudvikling i samarbejde med bestyrelse og andre aktører
– Fundraising af driftsstøtte og projektmidler
– Kommunikation via web, SoMe og andre kommunikationskanaler, herunder medlemspleje
– Sparring, udvikling og formidling af projekter i samarbejde med projektledere
– Løbende økonomistyring, bogføring og fakturering

Din profil
– Du kan lede og koordinere arbejdet i et sekretariat
– Du tager ejerskab og ansvar og når i mål med dine opgaver
– Du er god til at kommunikere både mundtligt og skriftligt
– Du kan tiltrække og arbejde med frivillige og unge
– Du er stærk i brugen af sociale medier

Det er en fordel, hvis du har en kobling til musikmiljøet og har en bred viden om musikundervisning og musik- og kulturskoler.

Arbejdet vil primært foregå fra vores kontor i hjertet af København. Der er mulighed for at fordele eller udlicitere udvalgte opgaver f.eks. bogholderi eller kommunikation.
Stillingen er derfor anslået til ml. 15-25 tim/uge afhængig af opgaverne. Arbejdstiden er fleksibel og aftales med forpersonen. Løn i forhold til kvalifikationer. Start optimalt fra 1. august.

Hvem er Musik & Ungdom?
Siden 1956 har vi formidlet musik til børn og unge på alle niveauer, da det er vores vision, at børn — uanset deres baggrund — får mulighed for at møde musikken. Vi arrangerer hvert år en lang række musikaktiviteter for børn og unge, da vores ambition er at fylde børn og unges liv med musik, for vi ved, at mødet med musik gør en forskel. Vores medlemmer er danske musikskoleelever, kor og orkestre. Derudover samarbejder organisationen med en række partnere inden for amatørmusikken, samtidig med at vi lader børn og unge skabe deres egne musikprojekter.
Musik & Ungdom er medlem af Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF) og er samtidig den danske afdeling af Jeunesses Musicales Internationales (JMI).

Hvis dette har fanget din interesse, så send os din ansøgning og cv til job@musik-ungdom.dk senest den 28. juni. Vi forventer at afholde løbende samtaler indtil rette kandidat er fundet.
Du kan høre mere om stillingen hos nuværende sekretariatsleder Christina Al-Aani, tlf. 3613 3535

OM OS

Musik & Ungdom har et ønske om, at musik skal være en del af børn og unges liv, fra de er helt små. Derfor arbejder vi målrettet på at styrke glæden ved musik gennem en række projekter på tværs af genrer og kommunegrænser.

KONTAKT

Sekretariat:
Christina Al-Aani

Farvergade 27A, 2. sal
1463 København K
+45 3613 3535

CVR: 2925 0510

Åbningstider: 

Mandag-onsdag 9-16

PRISER