NEW MUSIC DAYS

Komponist-workshop for unge musikskoleelever med mod på nye og friske toner

 2. august & 7.-8. oktober 2023

Som en tilbagevendende begivenhed i det danske musikskolelandskab, sætter Musik & Ungdoms kompositions-workshop NEW MUSIC DAYS musikalsk kreativitet, eksperiment og fantasi på skemaet.

Ny musik skal på unge musikelevers dagsorden. Gennem et intensivt 3dages forløb sættes musikskoleelever, komponister og musikere i stævne for atfølge eleverne ind i fantasiens verden, hvor de både skaber og fremfører deres helt egen musik påtværs af skoler, instrumenter, genrer og niveauer.

Kontakt vores projektleder Julie Tandrup Kock for mere information.

Praktisk info

I 2023 tager NEW MUSIC DAYS til Nordjylland på Hjørring Musiske Skole og laver workshop for de unge musikere i Nordjysk Ungdomssymfoniorkester.

Den 2. august 2023 står dagen på en introworkshop. Den 7.-8. oktober afholdes kompositions-workshops dagene, med en afsluttende koncert.   

Eleverne inddeles i grupper med hver en professionel komponist tilknyttet. Komponisterne fungerer som vejledere og inspiratorer for elevernes idéer, eksperimenter og indspil. Nysgerrighed og leg er udgangspunktet, og ingens ord er lov, når eleverne selv har ejerskab over deres egen musik.

Komponister for i år er Østen Mikal Ore, Harald Jordal Johannessen og Gorm Askjær.

Publikation om NEW MUSIC DAYS

Overvejer jeres Musik- og Kulturskole at deltage i NEW MUSIC DAYS? Eller bare nysgerrig på projektets indhold? Læs vores publikation og få et kreativt indspark i en række pædagogiske metoder, til at undervise musikskolelever i komposition.