ETHNO DENMARK

Musikalsk kulturmøde mellem unge musikere fra hele verden

Som Musik & Ungdoms internationalt mest aktive projekt er Ethno Denmark et unikt musikalsk kulturmøde mellem unge talentfulde musikere fra hele verden.

Musikerne, som er i alderen 18-30 år, mødes i 10 dage og udveksler deres hjemlands folkemusik med efterfølgende gratis koncerter i lokalområdet.

HVORNÅR: 24. juli – 2. august

HVEM: 16 til 30 år

PROJEKTLEDERE: Simon Voigt og Ivalo Parpst Frederiksen

LÆS MERE

Ethno Denmark er et nationalt musikstævne, i et stort internationalt folkemusik netværk.

I 2018 blev der på verdensplan afholdt 19 Ethno stævner i 19 forskellige lande, verden over. Ethno Denmark blev afholdt for niende gang, 26. juli til 4. august 2019 i Kulturhuset CulturArte, i Køng på Vestfyn.

Ethno stævnet giver en unik mulighed for at engagere sig i musik på en måde, der er præget af respekt, generøsitet og åbenhed. Kernen i Ethno pædagogikken er dens demokratiske peer-to-peer learning-tilgang, hvor unge lærer hinanden musikken, fra deres egne lande og kulturer. De forskellige workshops ligger fokus på læring efter gehør, samarbejde og nyskabelse. Dette skaber et afslappet og sjovt miljø, som er inkluderende, fremmer gensidig respekt, styrker musikalsk dygtighed og selvtillid.

Ethno Denmark er et af de mindre stævner med plads til max 30 deltagere. Stævnets størrelse giver deltagerne plads og ro, til at kunne fordybe sig, komme hinanden ved og skabe ny musik sammen.

Artikel fra Fyens Stifstidende. Hent artiklen HER