Ethno Denmark

Som Musik & Ungdoms internationalt mest aktive projekt er Ethno Denmark et unikt musikalsk kulturmøde mellem unge talentfulde musikere fra hele verden i alderen 18-30 år.

Tilmeldning er åben

Tilmeld dig her

Hos Ethno Denmark opfordrer vi dig til aktivt at deltage med dine musikalske idéer og historier fra dit hjemland både til aftenaktiviteter og workshops,  – vi lægger stor vægt på fællesskabsånd.

Ethno Denmark foregår i et unikt musikalsk fællesskab under tagene på det dansk–brasilianske kulturhus CulturArte, der ligger midt på Fyn. De gamle landbrugsbygninger og opsætning af faciliteter får Ethno Denmark til at virke som en lille landsby for sig selv. Bidragene fra frivillige og lokale tilføjer en multigenerationel følelse til lejren.

Kontakt projektledere:  Prabhat Das for mere information.

Ethno Denmark 2024

I 2024 bliver Ethno Denmark afholdt d. 6.-15. juli for unge i alderen 18-30 år. 
Prisen for skandinaviske deltagere er 2200 DKK, for europæiske deltagere 240 EUR og for deltagere uden for Europa 120 EUR. Tilmelding er åben indtil 31. maj – se ovenfor.

Ethno Podcast

Lyt med! I 2019 blev der afholdt over 20 Ethno stævner på verdensplan. I Danmark var 30 unge musikere samlet fra 18 lande i et musikalsk kulturmøde. 

I podcast serien kan man høre fortællinger fra Ethno-deltagere, kunstneriske ledere, arrangører, deltagere, medarbejdere og frivillige om, hvorfor de netop er med til Ethno, og om hvordan musikken kan være udgangspunkt for et lærerigt og kulturelt fællesskab.

Ethno Kids

Ethno Kids er et sommerstævne for børn og unge mellem 10-17 år. Fire dage med fokus på folkemusik fra hele verden, venskaber, dans, sang, spil og koncerter. Udover at spille en masse musik, hygger vi os med spil, t-shirt design og mange andre ting. Vi slutter det hele af med at holde åbent hus og spille koncert sammen med Ethno Denmark, hvor forældre og andre publikummer er inviteret.
Ethno Danmmark  01. – 10. juli 2023