KorProjekt

KorPojekt 2020 er desværre aflyst

- men vi har en fantastisk plan b...

Tour de Danmark

2020 får en noget anderledes form end tidligere... Korene plejer at komme til os, men i år kommer vi til dem med en indsprøjtning af inspiration. Det sker i form af fire workshops rundt om i landet.

  • 31. oktober: Furesø Musikskole
  • Efterår 2020: Faaborg-Midtfyn Musikskole og Odense Musikskole (i Odense)
  • Efterår 2020 (tba): Københavns Musikskole
  • Efterår 2020 (tba): Kulturskolen Syddjurs og Skovsgård (i Rønde) 

--- Mere info følger ---

Musik & Ungdoms årlige højdepunkt for unge sangere

KorProjekt er en begivenhed, hvor sangglæden og smilene luftes i et kæmpekor – først til workshops og senere til en afsluttende koncert på Plænen til Musikskoledage i Tivoli.

HVOR OG HVORNÅR:

Sommer 2021: Vi kan desværre ikke melde datoer ud nu, da vi ikke kan få dem fra Tivoli før i september, men I har dem senest oktober.

ÅRETS TEMA:

Vi har glædet os til at fortælle jer, at temaet i 2021 er: YoungStars

Stevie Wonder, Michael Jackson, Kate Bush, Sanne Salomonsen, Billie Eilish, Mozart, Schubert… Mange af de helt store musikere gennem tiderne har fået deres gennembrud som ganske unge.

I KorProjekt 2021 skal vi lave musik af nogle af de komponister, der blev stjerner allerede som teenagere.
Vi skal rundt i verden, rundt i tiden og rundt i genrene, for sangene har kun én ting til fælles: De er udtænkt af et ungt menneske, der også er en stor kunstner!

Vi sender alle kor-arrangementer til jer i januar, så I kan øve hele foråret.
I deltager i en workshop en lørdag i maj med det halve kor i henholdsvis øst- eller vestdanmark (formodentlig Aarhus og Ringsted)
I deltager endnu en hel lørdag i det store kor i København i juni. Generalprøve i DGI byen om formiddagen og koncert på Plænen i Tivoli om eftermiddagen.

PRIS: 200 pr. deltager (300 for ikke-medlemmer)

I kommer gratis i Tivoli og får turpas med rabat.

PROJEKTLEDER: Julie Tandrup Kock

MISSION: - at inspirere til andre og nye måder at arbejde med stemme, krop og musik - at give de unge sangere mulighed for at skabe kontakter på tværs af landet - at styrke kor-ånden blandt de unge sangere - at give alle deltagere en koroplevelse for livet!

2019: I 2019 sørgede vores instruktører Bonnie Denise Christiansen og Camilla Elving Hyttel for et spændende korforløb, der både bød på noget kendt og trygt, men også udfordrede deltagerne på deres musikalske udtryk. Årets tema var: SKAM (tv-serien)

OM OS

Musik & Ungdom har et ønske om at musik skal være en del af børn og unges liv, fra de er helt små. Derfor arbejder vi målrettet på at styrke glæden ved musik gennem en række projekter på tværs af genrer og kommunegrænser.

KONTAKT

Sekretariat:
Christina Al-Aani

Farvergade 27A, 2. sal
DK-1463 København K
+45 3613 3535

CVR: 2925 0510

Åbningstider: 

Mandag-onsdag 9-16

PRISER