KorProjekt

Musik & Ungdoms årlige højdepunkt for unge sangere

Tilmelding er åben

KorProjekt er en begivenhed, hvor sangglæden og smilene luftes i et kæmpekor – først til workshops og senere til en afsluttende koncert på Plænen til Musikskoledage i Tivoli.

Formålet med vores KorProjekt er, at inspirere til andre og nye måder at arbejde med stemme, krop og musik, at give de unge sangere mulighed for at skabe kontakter på tværs af landet, at styrke kor-ånden blandt de unge sangere, samt at give alle deltagere en koroplevelse for livet!

I starten af året sendes arrangementerne ud, som øves hjemme på musikskolen. Derefter deltager man på et af stævnerne og øver. På selve koncertdagen er der generalprøve og koncert først, og derefter går hele koret i samlet trop til Tivoli til den store koncert på Plænen.

 

Tema for 2024: ‘Herfra min verden går’ 

Vi skal synge om det liv, vi har rødder i, og det samfund der farver os, uanset om vi kan lide det eller ej. Vi skal synge om at føle sig hjemme i verden, at føle sig fremmed i Danmark og alle de andre komplekse følelser der følger med at høre til.

Som tidligere år vil det være temaet, der binder repertoiret sammen, mens det musikalske aspekt vil brede sig ud over flere genrer og tidsperioder.

Praktisk info

Pris: 200,- pr. deltager og 300,- for ikke-medlemmer af M&U

Kor med selvstændige vedtægter kan optages som medlem. Kor på en musikskole er medlem via musikskolens medlemskab. Læs om medlemskab her.

Der er gratis adgang til Tivoli og rabat på turpas hele weekenden.

Datoer:
6. april 2024
– Workshop i Aarhus, kl. 11-16
21. april 2024 – Workshop i Ringsted, kl. 11-16
4. maj 2024 – København: Prøve og generalprøve på Nationalmuseet samt koncert i Tivoli

Årets instruktør

Mie Rank Brunberg er uddannet sanger, sangpædagog og korleder fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og arbejder både som solist, komponist og korleder for alle aldersgrupper.

I 2023 var teamet protest:

“For at hylde en generation, der virkelig har gjort det til deres varemærke at tale højt om det, der ikke er i orden.”

“I disse år brydes barrierer ned, nye diskurser formes, og tabuer brændes på bålet. Ungdommen er til alle tider blevet kaldt forkælet og uden realitetssans, – men man glemmer, hvor meget mod og energi det kræver at insistere på nye dagsordener. Med protesttemaet vil vi minde om, at det altid har været nødvendigt at råbe højt for at noget kan ændres, og på den måde kan vi forhåbentlig være med til at give ungdommen mod til at blive ved, også når det er hårdt.” 

– Mie Rank Brunberg

Årets instruktør: Mie Rank Brunberg