fbpx

KorProjekt

Musik & Ungdoms årlige højdepunkt for unge sangere

KorProjekt er en begivenhed, hvor sangglæden og smilene luftes i et kæmpekor – først til workshops og senere til en afsluttende koncert på Plænen til Musikskoledage i Tivoli.

HVOR OG HVORNÅR:

Korstævne:
24. april 2021: Ringsted 

Koncert:
5. juni 2021: København

Målgruppe: 12 til 18 år

ÅRETS TEMA:

Vi har glædet os til at fortælle jer, at temaet i 2021 er: YoungStars

Stevie Wonder, Michael Jackson, Kate Bush, Sanne Salomonsen, Billie Eilish, Mozart, Schubert… Mange af de helt store musikere gennem tiderne har fået deres gennembrud som ganske unge.

I KorProjekt 2021 skal vi lave musik af nogle af de komponister, der blev stjerner allerede som teenagere.
Vi skal rundt i verden, rundt i tiden og rundt i genrene, for sangene har kun én ting til fælles: De er udtænkt af et ungt menneske, der også er en stor kunstner!

Vi sender alle kor-arrangementer til jer i januar, så I kan øve hele foråret.
I deltager i en workshop en lørdag i maj.
I deltager endnu en hel lørdag i det store kor i København i juni. Generalprøve i DGI byen om formiddagen og koncert på Plænen i Tivoli om eftermiddagen.

PRIS: 200 pr. deltager (300 for ikke-medlemmer)

I kommer gratis i Tivoli og får turpas med rabat.

PROJEKTLEDER: Julie Tandrup Kock

MISSION: - at inspirere til andre og nye måder at arbejde med stemme, krop og musik - at give de unge sangere mulighed for at skabe kontakter på tværs af landet - at styrke kor-ånden blandt de unge sangere - at give alle deltagere en koroplevelse for livet!

2019: I 2019 sørgede vores instruktører Bonnie Denise Christiansen og Camilla Elving Hyttel for et spændende korforløb. Årets tema var tv-serien SKAM.