Kulturkraft-Puljen

Musik- og Kulturskoleelever kan søge op til 6.000 kr. til et projekt

Går du eller en af jeres elever rundt med en idé, der fremmer musik og glæde til gavn for et fællesskab af børn og unge? Så søg midler via vores Kulturkraft-Puljen hele året rundt. Ansøgningen sendes til Musik & Ungdoms sekretariatsleder. Man får svar inden for en uge.

Hvem kan søge?

14-25 årige musikskoleelever fra vores medlemsskoler 

Eleverne skal selv skabe, udvikle og afvikle projektet 

Man kan ikke søge på vegne af eleverne 

Krav til ansøgning

Navn på ansøger og projektansvarlige 

Projektbeskrivelse – Hvad handler projektet om? 

Baggrund for projektet – Hvordan er  idéen opstået og understøttet? 

Budget 

Hvad vi har støttet

Saxofonitis

Rose Latif fik midler til at afvikle Saxofonitis, som var et samarbejde mellem Horsens Musik- & Balletskole og Platform K, hvor tre saxofonkvartetter sammen med andre sax-entusiaster havde en sjov og inspirerende dag med workshops og afsluttende koncert.

Saxofonkvartetterne bestod af elever fra Horsens Musik- & Balletskole – New Saxmania med nuværende elever og Saxmania med tidligere elever – samt den professionelle kvartet SaxTalk. 

All Together

Phillippa Keller og Sigrid Date fra Lollands Musikskole fik midler til et projekt, hvor alle elever på tværs af aldre, genrer og bands kunne deltage i ét stort kor. Netop for at opbygge et fællesskab og samhørighed igennem musikken på skolen, da de normalt synger i bestemte aldersgrupper og derfor ikke har mulighed for at mødes i deres dagligdag på skolen.

Målgruppen for deltagerne var 9 til 80 år, og dagen bestod af workshop med afrikansk korsang instrueret af korlederen Simone Maya fra det dansk/afrikansk kor Papaya fra København.