Ethno Kids

 

 

Ethno Kids er et 4-dages sommerstævne for børn
mellem 10-17 år, der elsker musik, dans og fortællinger fra hele verden.

 

 

 

Tilmeldning er lukket

Åbner igen i 2024

I løbet af stævnet kommer du til at møde folkemusikere fra forskellige dele af verden. Vi dykker ned i deres historier og musik. Kom med til 4 dage med dans, sang, spil, kreativitet og kulturelle fortællinger fra nær og fjern.

På stævnet sidste dag slutter vi af med at holde Åbent Hus på Kulturhuset CulturArte, hvor forældre og andre publikummer er inviteret. Vi skal spille koncert sammen med Ethno Denmark – folkemusikere i alderen 18-30 år fra hele verden. Der bliver samba workshop, åben scene og mulighed for at spise aftensmad.

Hvis du allerede spiller et instrument, hjælper vi dig med at lære de nye melodier på dit instrument, på det niveau du er kommet til. Det vigtigste for at deltage er, at du har lyst til at være med. Vi spiller og lærer alt på gehør hele ugen. Dvs. man behøver ikke kunne læse noder for at være med.

Kontakt projektleder Bodil Frimodt Rønnow for mere information.

Praktisk info

Undervisning og overnatning foregår på Køng Idrætsfriskole, Fåborgvej 15, 5620 Glamsbjerg.

Overnatningen foregår i klasselokaler inddelt i drenge- og pigesale. Badefaciliteter er ligeledes inddelt efter køn. Vi har et godt køkkenhold, der laver mad til os hele ugen. Mere info om pris og tilmeldning vil blive opdateret i januar 2024

Frivillige forældre 

For at få det bedste stævne har vi brug for frivillige forældre til at tage sig af opgaver såsom: klargøring og oprydning omkring måltider, pause aktiviteter, putning af deltagere. Vi håber, at nogle forældre til deltagerne har lyst at have denne oplevelse sammen med os. Hvis du/I som forældre har lyst til at være frivillige, kan I tilmelde jer gennem jeres barns tilmelding.

Ethno Kids 2023

Ethno Denmark og Ethno Kids øver til weekendens 3 koncerter i Assens, på Culturarte og i Svendborg. Ethno Kids blev afholdt d. 5.-8. juli 2023

Ethno Kids Flyer 2023

10, 07, 2024 — 13, 07, 2024
10:00

Læs mere