———

Musikskoledage i Tivoli

 

Solen skinner, og det myldrer med folk i Carstensens gamle have. Det er den tid af året, hvor både blomster og musikskoleelever springer ud, og slås om opmærksomheden i Tivoli. Tag grusstien til venstre, og hør lyden af et harmoniorkester spille temaet fra Star Wars, eller fortsæt lige ud og sæt dig til rette i en af caféerne og mærk varmen fra et olietønde- orkester. Musikskoledage i Tivoli har plads til det hele ...

Er du til rock, klassisk musik eller gospel? Hvad end du sværger til, var der helt sikkert noget for dig og dine ører, da Musik & Ungdom i samar- bejde med Tivoli åbnede dørene for Danmarks største landsdækkende event for musikskoleelever - Musikskoledage i Tivoli. En weekend i musikkens tegn med deltagelse af musikskoler fra hele landet, og en weekend, hvor 5.000 unge, talentfulde elever fik prøvet sig selv af foran et publikum. 

Musik & Ungdom er vært for et af de mest traditionsrige musikarrangementer for danske musikskoler - Musikskoledage i Tivoli, der i mere end 25 år har fyldt Carstensens gamle have med musik til glæde for både musikskoleelever og publikum. 

Kontakt: Dan Johnsen (dan@musik-ungdom.dk)