Ledig stilling hos Musik & Ungdom 

Er du vores nye kommunikations- og projektmedarbejder i Landsorganisationen Musik & Ungdom?

Banker dit hjerte for børn og unge i musik, kunst og kultur? Har du flair for kommunikation, og har du en indre projektleder gemt i dig? Så er du måske vores nye studentermedhjælper.

Om jobbet:
Som kommunikations- og projektmedarbejder i Musik & Ungdom bliver du en del af en duo bestående af dig og sekretariatslederen. Du vil få ansvar for organisationens kommunikationsindsatser, som består af hjemmeside, nyhedsbreve, videoer, trykte materialer og SoMe. Her ser vi gerne, at du kommer med nye vinkler og idéer til vores indsats.
Musik & Ungdom har tilknyttet dygtige projektledere, som hver især driver vores store, små og meget forskellige projekter hen over året. Du skal lære alle projekter og projektledere at kende, så du på bedste vis kan understøtte kommunikationsindsatsen til det enkelte projekt. 
Derudover får du mulighed for at være med til at udvikle organisationen, implementere strategi, udtænke projekter og udforme fondsansøgninger. Jobbet vil også indeholde drifts- og administrative opgaver. Jobbet som kommunikations- og projektmedarbejder koordineres og udføres i tæt samarbejde med sekretariatslederen.

Din profil:
Du har minimum været i gang med en relevant uddannelse i to år, og du har erfaring med både kommunikation og formidling.
Du kan kommunikere både skriftligt og grafisk, og du har kendskab til WordPress, Office pakke, og nogle af de grafiske design programmer – Illustrator, InDesign, Photoshop samt til videoredigering.
Du er opsøgende og arbejder selvstændigt, du er kreativ og idérig og også klar til at påtage dig ad hoc- opgaver både på sekretariatet og til arrangementer. Det er en fordel, hvis du har erfaring med musiske og kunstneriske aktiviteter, og måske endda selv har været eventmager eller projektleder. Det er en fordel, hvis du har kendskab til musikskoler, da disse er vores primære medlemmer, og vi ønsker at kommunikerer både til musikskolens ansatte, eleverne og deres forældre.

Om os:
Musik & ungdom er en landsdækkende demokratisk ungdomsorganisation, der har eksisteret siden 1956. Organisationens øverste ledelse er den frivilligt arbejdende bestyrelse bestående af ni engagerede ildsjæle med vidt forskellige profiler. Organisationen får driftsmidler fra DUF og derudover er alle projekter finansieret af fonde.
Arbejdet vil primært foregå fra vores kontor i hjertet af København i det historiske Vartov to aftalte dage om ugen. Stillingen er anslået til 15 timer ugentligt i gennemsnit, og du er selv med til at planlægge din arbejdstid. Du aflønnes som studentermedhjælper. Start 15. september eller snarest herefter.

Hvis det her har fanget din interesse, så send ansøgning og cv til job@musik-ungdom.dk senest den 19/8. Vi forventer at afholde samtaler d. 6. sep. Du er også meget velkommen til at ringe og høre nærmere om stillingen hos sekretariatsleder Christina Al-Aani på 3613 3535

OM OS

Musik & Ungdom har et ønske om at musik skal være en del af børn og unges liv, fra de er helt små. Derfor arbejder vi målrettet på at styrke glæden ved musik gennem en række projekter på tværs af genrer og kommunegrænser.

KONTAKT

Sekretariat:
Christina Al-Aani

Farvergade 27A, 2. sal
DK-1463 København K
+45 3613 3535

CVR: 2925 0510

Åbningstider: 

Mandag-onsdag 9-16

PRISER