Musik &

    Ungdom   

       prisen

 

Indstil din kandidat i 2023

Prisen skal sætte fokus på glæde og gode initiativer og fremhæve det inspirerende netværk af kreative entreprenante unge, som gør en forskel for musikken og kunsten i og omkring de danske musik- og kulturskoler. De mange frivillige, der er tilknyttet Musik & Ungdoms projekter, kan naturligvis også indstilles til prisen.

Nu er indstillingen til årets Musik & Ungdom Prisen åben

Alle er velkomne med bud på, hvem skal modtage prisen, der både kan være til enkeltpersoner og grupper. Juryen udgøres af Musik & Ungdoms bestyrelse og præmien er et diplom og et gavekort på 1.000 kr. til Ticketmaster.

Din kandidat skal være under 30 år og gøre en forskel ved;

♫ At turde tænke ud af boksen i arbejdet med arrangementer 

At sprede glæde og inspiration

♫ At tage initiativ og være entreprenant og fællesskabende

♫ At lykkes på trods af dårlige odds

 

 

Fristen for indsendelse er den 30. april 2023

12 + 8 =

Indtast det korrekte tal i det tomme felt for at bekræfte, at du ikke er en robot

Vinderen bliver offentliggjort og uddeles til Musikskoledage i Tivoli efter KorProjekt på Plænen 7. maj søndag 2023 kl. 16.50

Prisuddeling 2022

Katrine Sandvad Johannsen fra Sønderborg Musikskole, fordi hun er en sand ildsjæl, der laver sociale arrangementer på musikskolen og altid skaber god stemning.

Stort tillykke!

Orkesterfestivalen i Musikhuset Aarhus 2022

Prisuddeling 2020

Sebastian Dahl Pedersen fra Ballerup musik- og kulturskole, BAMUK

Sebastian engagerer sig i Ballerup på tværs af musikskole, spillested, ungdomsråd, kulturhus og sågar Unicef, hans vision er at samle kulturen, fordi musik og kultur er så berigende for både individ og fællesskab.

Som frivillig hjælper han andre med at forløse deres potentiale og komme videre med deres musik, og han arbejder med at præsentere nye unge musiktalenter på de lokale scener.