———

Orkesterfestivalen

SÆT KRYDS I KALENDEREN: NÆSTE ORKESTERFESTIVALEN FINDER STED 12. MARTS 2017.

Orkesterfestivalen er årets store klassiske festdag for børn og unge, der kommer fra hele landet og samles for at spille orkestermusik i en af Danmarks bedste koncertsale. Som publikum får du mulighed for at nyde musikken for fuld udblæsning hele dagen og møde de mange musikere i Koncerthuset – ganske gratis.

Orkesterfestivalen er for børn i alle aldre, så tag hele familien med ind til denne festlige dag, måske bliver Orkesterfestivalen den første store klassiske koncertoplevelse? Her er der nemlig plads til dem, der har lyst til at danse og hoppe på stolen, når musikken rykker.

Orkesterfestivalen er for alle - men især for børn og unge! Det er nemlig børnene selv, der er med til at skabe denne festlige dag, hvor den klassiske musik bliver præsenteret for og med børn og unge.

Orkesterfestivalen er Musik & Ungdoms årlige festival for unge orkestermusikere.

Festivalen har fundet sted siden 2005 og giver både musikere og publikum chancen for at dyrke den klassiske musik en hel dag. Her prøver de unge orkestermusikere kræfter med Danmarks største og mest lydhøre scene for bl.a. orkestermusik, og publikum får mulighed for at møde en masse af landets unge musikere. For selvom Orkesterfestiva- len står i musikkens tegn hylder den også sammen- holdet i orkestrene på tværs af Danmark.

Orkesterfestivalen arrangeres af Musik & Ungdom i samarbejde med DR Musikariet. 

 

 

Læs programmet fra tidligere år:

2016

2015

2014

Hvem spiller?

Glæd dig til at høre alt fra store symfoniorkestre på hele 80 unge musikere til mindre kammerorkestre, strygerorkestre – eller hvad med et rent kontrabasorkester? På Foyerscenen og i Studiet 2 kan du møde mindre ensembler og kor med landets spirende talenter på alle niveauer!

Én ting er sikkert: Alle orkestrene har deres helt egen stil – og selvom man kun er 12 år, kan man sagtens spille, så mormor taber både næse og mund!

Kontakt: Maja Joss-Børch (maja@musik-ungdom.dk)

Følg med på Facebook.