Musik & Ungdom søger erfaren projektleder til strygerstævnet NYSS.

 

Er du god til at koordinere og holde mange bolde i luften? Og brænder du for at styrke musikmiljøet for børn og unge, så er du måske vores nye projektleder for strygerstævnet Nordisk Yngre Stryger Stafet (NYSS). 

Musik & Ungdom søger en projektleder, der kan stå for afviklingen og fundraisingen af NYSS i Holstebro i uge 31, 2018. Projektlederen vil få mulighed for at udvikle NYSS i samarbejde med Foreningen Netværket NYSS. Vi søger en engageret iværksætter, som brænder for det Nordiske sammenhold og for børn og levende musik. Rødder i musiklivet er vigtigt, og et solidt greb om organisering og fundraising nødvendigt. NYSS-netværket tilbyder samarbejde med et levende og vidtforgrenet netværk af ildsjæle i musiklivet i hele Norden.

OM NYSS

NYSS er for alle, både begyndere samt ambitiøse unge strygere mellem 6 og 16 år. NYSS repræsenterer lærere og elever fra Danmark, Norge, Sverige, Finland, Grønland, Island og Færøerne. Hvert år afholdes sommerkurset på skift i et af de nordiske lande. Formålet med NYSS er at fremme børnenes musikalske og tekniske niveau; at motivere dem til fortsat at udvikle deres musikalitet, samt give både børn og voksne en grundlæggende forståelse for det Nordiske fællesskab.

Det musikalske indhold på NYSS er primært klassisk musik, men folkemusik og populærmusik indgår også i samspillet. Eleverne får hver dag solotimer på deres strygeinstrument. Der er masterclas, koncerter og orkesterspil. Kunstnerisk leder af NYSS er Mette Hanskov, solobassist i Det Kongelige Kapel i København, som med sin helt særlige direktionsteknik, hvor hun viser solmisationstegn med den ene hånd og dirigerer med den anden, formår at forene nybegyndere og avancerede unge musikere i begejstret orkesterspil. Aktiviteter som giver deltagerne kendskab til NYSS-stafettens lands traditioner (folkemusik, folkesang og dans f.eks) er et vigtigt element.

 

OM MUSIK & UNGDOM

Musik & Ungdom er en landsdækkende musikorganisation, der i mere end 60 år arbejdet for at fremme børn og unges vilkår i musiklivet gennem koncerter og workshops på tværs af genrer, og samarbejder med en lang række partnere inden for amatørmusikken. Vi opererer på alle niveauer i værdikæden fra øvelokale til scene samtidig med at vi lader børn og unge skabe deres egne musikprojekter.

LØN- OG ANSÆTTELSESVILKÅR
Ansættelsen er tidsbegrænset fra 1. sep. 2017 – 31. aug. 2018. Lønnen udbetales som honorar og er afhængig af bevilligede fondsmidler. Musik & Ungdom tilbyder et spændende og sjovt arbejdsmiljø samt engagerede kollegaer og frivillige i vores sekretariat i det centrale København.

ANSØGNING
Ansøgning med relevante bilag sendes til
christina@musik-ungdom.dk senest 31. juli 2017. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Musik & Ungdoms sekretariatsleder, Christina Al-Aani på tlf.: 3613 3535.