22

KorProjekt —
instruktørerne

 

Musik & Ungdom er meget stolte af at kunne præsentere to supermusikalske, engagerede og meget erfarne instruktører til KorProjekt 2017:

 

Susanne Ørum:

Susanne er er uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium  med diplomeksamen på solistlinien. Susanne har mange års erfaring som korleder og korarrangør, og arbejder derudover som sanglærer, sanger, komponist og vokalproducer. Susanne har gennem årene undervist på konservatorier, MGK og musikskoler, og underviser lige nu blandt andet på Stemmefabrikken og med Cuban Soul Academy. Alle sangere på KorProjekt 2017 kan glæde sig til at opleve Susannes smittende energi, hendes sans for detaljer og helt utrolige musikalitet. 

 

Anders Hornshøj Laugesen:

Anders er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium, Aalborg med hovedfagene sang og korledelse, og har mange års erfaring som sanger og korleder, blandt andet i Vox 11 og i den internationalt anerkendte gruppe Postyr Project. Siden 2013 har Anders været ansat som hovedfagsunderviser i sang ved Det Jyske Musikkonservatorium og ved Musikvidenskab på Aalborg Universitet. Med Anders på KorProjekt 2017 er vi sikret en en instruktør, som med sin store erfaring med vokal- og kormusik, har fokus på deltagernes styrker, og skaber en rigtig god kor-energi og atmosfære.