———

EventMakers

EventMakers leger med de kreative og musikalske sider af deltagerne. Gennem EventMakers workshops vil deltagerne få mulighed for enten at vække eventideer til live, eller videreudvikle på igangværende events. Fælles for vores workshops er at få kreativiteten til at blomstre og gennem samarbejde i team, få de unge til støtte det lokale og nationale kulturliv sammen.

Fælles for EventMakers workshopser at deltagerne bliver inviteret ind i projekt og eventverdenen, hvor ideudvikling, strategi, samarbejde og kreativ tænkning er i fokus. Afhængig af workshopformatet vil deltagerne arbejde i teams, men med fokus på den enkelte bidragers deltagelse til fællesskabet. På denne måde lærer vores deltagere, hvordan et projekt både afhænger af den enkelte person, men også hvordan man gennem samarbejde i et team gør en idé til virkelighed.

 

Kontakt: Sabrina Stender Solis (sabrina@musik-ungdom.dk)

Følg med på Facebook.

Samarbejdspartnere:

EventMakers har flere samarbejdspartner, som løbende bliver benyttet til de forskellige workshops. Herunder kan nævnes netværket hos HipHopHub hos Rapolitics, Dansk Musiker Forbund og Audiovox. Samtidig gør EventMakers brug af de to faste oplægsholdere Susanne Ørum og Thomas Agergaard til afvikling af Musikskoleworkshopsene.

 

EventMakers Kulturworkshops

En række af kulturworkshops, der giver unge et talerør, så de selv kan få indflydelse på det danske kulturliv. Denne workshop veksler derfor i tema og bliver tilpasset efter det ønske, der måtte eksistere.

EventMakers Musikskole-
workshops

EventMakers Musikskoleworkshopser en selvstændig gren af M&U EventMakers, og er et delprojekt, som er sat i søen for de ældste musikskoleelever rundt om i landet. Projektetafvikles i kalenderåret 2017.