———

Crew

I Musik & Ungdom bliver der årligt afviklet mange forskellige projekter, og til disse projekter er der altid brug for mange hænder, så projektdagene bliver afviklet bedst muligt. Til glæde for alle.

Det er her vores hold af frivillige unge – vores Crew – kommer ind i billedet. Vores frivillighold er typisk unge i alderen 14-26 år og kommer fra hele landet – mange med musikalsk baggrund, men det er ikke en forudsætning.

Der har forhen ikke eksisteret et netværk af frivillige unge musikmennesker, men Crew skaber netværk og sammenhold mellem vores frivillige, og giver dem samtidig mulighed for at deltage i vores andre projekter backstage. Crew tror på, at et stærkt netværk og fællesskab betyder nye musikmuligheder og bedre events for alle.

 

Kontakt

Kontakt gerne projektleder Sabrina Stender Solis for mere information (sabrina@musik-ungdom.dk).

Kommunikationen sker primært via Facebook. Det foregår via gruppen M&U CREW, hvor opslag, billeder og andre ting kan deles hurtigt til alle. Gruppen er en lukket gruppe, men alle kan finde og tilføje sig til gruppen. Tjek også Instagramprofilen Eventmakers_workshops, hvor indhold fra Crew også postes.

Find Crew på Facebook her.

Ideen

Med Crew ønsker Musik & Ungdom at skabe et stærkt netværk af frivillige musikentusiaster. Crew sigter på at give de bedste erfaringer videre til de unge musikmennesker gennem igangværende projekter, således at de med tiden kan skabe deres egne musikprojekter. Målsætningen er at inddrage de unge gennem kreativitet og udfoldelse og således være samlepunkt for det nytænkende og inspirerende møde med musikken. Crew handler også om at skabe et stærkt samarbejde mellem unge i forbindelse med projektafvikling.

Kort fortalt er Crew et mødested for de unges musikidéer og kreative sider.

Alle kan i princippet være en del af Crew – så længe man har lyst til at være en del af et fællesskab, hvor kerneområderne er projektafvikling, samarbejde, kreativitet og kunst.

Sabrina Stender Bonde er projektlederen bag Crew. Hun kan kontaktes på sabrina@musik-ungdom.dk for yderligere information.