vinke1vinke1

Bruxelles —
Executive Board Meeting

Rejsebrev fra Clara K.S. Poulsen fra bestyrelsen, der i februar var i Bruxelles til såkaldt Executive Board Meeting i Jeunesses Musicales International (JMI) – Musik & Ungdoms globale søsternetværk, der ligesom os giver børn og unge mulighed for at udvikle sig i musikkens verden. Clara er næstformand i JMI. 

 

Et Executive Board Meeting er et møde kun for formanden, næstformændene, generalsekretæren og kassereren. Mødet havde en løs dagsorden, hvor alle havde mulighed for at bidrage med tanker og idéer til kommende projekter og bestyrelsesmøder i JMI. 

I mine øjne er det en fantastisk mulighed for at få diskuteret og undersøgt fremtidsmuligheder for det globale musiknetværk. Hele formålet med mødet var denne gang at forberede eventuelle ændringer i organisationen og diskutere indkomne forslag til de kommende bestyrelsesmøder – så bestyrelsen kan tage stilling til kommende forandringer.

Selve mødet var heldigvis ganske uformelt, og det betød også at snak om familieliv, studieliv og ægtefæller kom ind i billedet. Man lærer folk rigtig godt at kende på den måde, og finder ud af en masse om de forskellige medlemslande. Selvfølgelig var der også tid til sightseeing i Bruxelles, og vi fik også smagt på byens gode mad. Den kan bestemt anbefales!

Alt i alt et supergodt møde, der indebar mange nye tiltag. De fleste må jeg dog ikke fortælle om endnu, men jeg kan trods alt fortælle, at generalsekretæren og jeg selv tager til Island i maj måned for at møde et potentielt nyt medlem i JMI. Det bliver rigtig spændende, og vi glæder os meget! 

Derudover ser jeg frem til næste bestyrelsesmøde i Makedonien i marts plus den årlige generalforsamling, der denne gang foregår i Norge i juni måned - det er vist ikke for meget at sige, at man lærer en helt masse nye mennesker og kulturer at kende som næstformand i Jeunesses Musicales International.