Orksesterfestivalen er Musik & Ungdoms store klassiske festdag for talentfulde børn og unge, der kommer fra nær og fjern for at spille sammen det bedste, de har lært.

Der er gratis adgang hele dagen med 4 nye koncerter i timen på 4 forskellige scener i DR Koncerthuset. Som gæst kan du gå til og fra koncerterne, uanset om du vil blive hele dagen eller bare lytte i fem minutter.


Der bliver hoppet ivrigt på de bløde velourstole, for man behøver ikke sidde stille. Mor og far er også med i den store sal, hvor lyset nu dæmpes. Oppe foran sidder orkestret klar. Men der mangler én – dirigenten. Klapsalverne begynder, for nu kommer hun ind, slår an med sin taktstok og lader musikken flyde fra det unge orkester. Så det lige er til at blive svimmel af vellyden ...

orkesterfestivalen19_fb_profil

Ungdomssymfoniorkeste - store og mindre er med, ligesom mindre strygeensembler og ungdomskor på alle niveauer. Man kan også prøve instrumenter og lade sig friste af musikskolernes tilbud om at komme i gang med musikken.

Kort sagt er det bare at lukke ørene op, og lade sig forføre af Orkesterfestivalen. Som altid er der gratis adgang hele dagen. Forvent mange glade mennesker, der elsker koncertsalens store sus.

 

Orkesterfestivalen er Musik & Ungdoms store klassiske festdag for talentfulde børn og unge, der kommer fra nær og fjern for at spille sammen det bedste, de har lært. Avanceret orkestermusik, skønne kor og mindre ensembler både for og af børn & unge! 

 

 

 

Der er musikmagi og store symfoniske sus i læssevis, når Orkesterfestivalen nok en gang indtager DR Koncerthuset.
Og Orkesterfestivalen har som altid også plads til dem, der har lyst til at danse og hoppe på stolen nede i salen.

Ungdomssymfoniorkestre – store og mindre – er med, ligesom mindre strygerensembler og ungdomskor på alle niveauer. Man kan også prøve instrumenter og lade sig friste af musikskolernes tilbud om at komme i gang med musikken.

Kort sagt er det bare at lukke ørerne op, og lade sig forføre af Orkesterfestivalen. Som altid er der gratis adgang hele dagen. Forvent mange glade mennesker, der elsker koncertsalens store sus.

Vores projekter

Ethno DenmarkProject type

KorProjektProject type

New Music DaysProject type

NYSSProject type

OrkesterfestivalenProject type

VesterlundProject type

BrassProject type